"Бойківський експрес" повернувся на маршрут з Києва до Карпат за новим графіком

Розклад оновили для зручності пасажирів

 "Бойківський експрес" повернувся на маршрут з Києва до гірських курортів Карпат за зміненим графіком та вже привіз перших пасажирів до гір. Про відновлення руху швидкісних потягів заявили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Перший цього року рейс швидкісного поїзду Інтерсіті+ №745 Київ — Славсько курсуватиме зі столиці щодня. На раніше анонсований маршрут "Бойківського експресу" додали зупинку на станції Стрий. Відправлення поїзду з Києва о 06:20, зупинка у Коростені — о 08:05, Броди — 11:04, прибуття до Львову — о 12:02, зупинка у Стрию — о 13:10 й кінцева зупинка у Славську — о 14:05.

Зворотно швидкісний поїзд Інтерсіті+ №746 вирушатиме зі Славського о 14:25, зупиниться у Стриї о 15:21, у Львові — о 16:24, на станції Броди — о 17:29, у Коростені — о 20:50 та прибуде до Києва — 22:30.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 23 серпня рушив в перший рейс з Києві на Волинь двоповерховий швидкісний поїзд Skoda. Експрес з’єднав столицю з Рівним та Луцьком. Подробиці, фото та розклад курсування — за посиланням.

Нагадаємо, на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. Пасажирам пропонують зіграти в шахи, шашки та інші настільні ігри.

Читайте також, що на поїзд Київ — Варшава прогнозують дефіцит квитків



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

24 серпня 2022, 21:33

Незабудьте прицепить к нему тепловоз, а то опять застрянет, - главное что Юра Бойко на свободе - слава Зеленому гандону ! Это ж надо, столько наворовать и быть до сих пор на свободе и при власти - долбанная Украина, долбанный менталитет !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися