У Києві на Оболоні загинув чоловік похилого віку: подробиці (Фото)

В Оболонському районі української столиці на озері Редькино загинув чоловік похилого віку

В Оболонському районі української столиці на озері Редькіно загинув чоловік похилого віку — трагедія сталася під час відпочинку на воді, його тіло дістали рятувальники. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що трагедія сталася 25 серпня, рятувальники зранку отримали повідомлення про потопельника на воді. На відстані 15 м від берега на поверхні води загиблого доставили на берег.

Чоловік 1962 року народження було передано слідчо-оперативної групи для встановлення причин та обставин загибелі.

Нагадаємо, що у Дніпровському районі Києва в озері потонув чоловік. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці.

Про утопленника рятувальникам заявили в поліції Києва сьогодні, 16 серпня, о сьомій ранку. Пригода сталася на озері Райдужному, недалеко від вулиці Райдужної. Поліцейські повідомили, що на поверхні води знаходиться тіло людини. Рятувальники прибули до місця виклику та витягли потопельника, тіло якого спливло недалеко від берега.

Тіло загиблого чоловіка за допомогою рятувального човна доставили на берег. Потопленню на вигляд 35-40 років. Інші подробиці не повідомляються. Тіло рятувальники передали слідчо-оперативній групі. Правоохоронці встановлюватимуть причини та обставини трагедії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися