У Києві на огорожу у російського посольства встановили банер підрозділу ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Росіян набирають до Легіону "Свобода Росії"

У Києві на огорожу російського посольства встановили банер військового підрозділу Збройних Сил України Легіон "Свобода Росії". Фото і відео поширило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають "Коментарі".

Легіон "Свобода Росії" сформували в березні цього року для захисту України від російських окупантів. До цього військового підрозділу ЗСУ вступили колишні російські військовослужбовці, а також інші росіяни і білоруси. Замість російського прапору на шевронах "легіонерів" майорить біло-синьо-білий прапор.

Військові Легіону "Свобода Росії" встановили на огорожі російського посольства у Києві агітаційний банер про вступ до цього підрозділу.

"Ми точно знаємо, що дуже скоро прапор Вільної Росії підніметься над нашим російським посольством, як в Україні, так і по всьому світу. Ми нагадуємо, що зараз в Україні відбувається додатковий набір громадян Росії до Легіону "Свобода Росії", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Росіян, які зараз перебувають на території України, запросили приєднається до "легіонерів" через військкомати, заповнити анкету добровольця та після перевірки стати до лав військового підрозділу української армії.

"Кожен військовослужбовець Легіону підписує контракт та отримує всі права та забезпечення, а також військовослужбовці Збройних Сил України. Звільнення Росії від кайданів путінізму, від самого узурпатора Путіна та його опричників починається прямо тут в Україні", — наголосили у Легіоні "Свобода Росії".

Читайте также