У Києві на місці колишнього пам'ятника Леніну можуть встановити туалет: подробиці

У центральній частині української столиці на місці колишнього пам'ятника Леніну можуть встановити громадський туалет — про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради

У центральній частині української столиці на місці колишнього пам'ятника Леніну на бульварі імені Тараса Шевченка можуть встановити громадський туалет — про це стало відомо з відповідної петиції, зареєстрованої на офіційному сайті Київської міської ради.

Автор ініціативи пропонує встановити на місці пам'ятника Бессарабці безкоштовний громадський туалет. У петиції аргументують це тим, щоби люди "змивали гріхи" з місця, де був пам'ятник радянському вождеві.

Нагадаємо, що у Києві слід демонтувати пам'ятник Олександру Пушкіну та перейменувати парк, названий на честь цього російського поета. Про це йдеться у відповідній петиції на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Петицію №11062 щодо знесення пам'ятника Пушкіну, розташованому на проспекті Перемоги поблизу станції метро "Шулявська", та зміні назви парку, де він знаходиться, зареєстрував Микола Євтушенко. Автор звернення наголошує на владі на важливості процесу дерусифікації столиці.

"На сьогоднішній день процес декомунізації є одним із основних завдань для відокремлення української культури від мокшанської. Пропоную перейменувати парк на честь Олександра Довженка", - йдеться у петиції.

До речі, парк імені Пушкіна у Києві розташований поблизу кіностудії імені Олександра Довженка. Тож автор петиції не випадково пропонує саме таку зміну назви столичної зони відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


валентина

30 серпня 2022, 09:02

не треба гарячитись. заберіть цей пам"ятник до кінця і засадіть це місце квітами.споганені місця треба очищати прекрасним. і поменьше люті,бо скоро будем як ті нелюди з підорації.

СЕРГЕЙ ЛИТВИН

30 серпня 2022, 08:57

Светлана, браво..долбоебы у нас. .еще-те

Светлана

30 серпня 2022, 08:55

И вместо того, что б сносить что то, что стоит денег приведите в порядок для начала укрытия в школах столицы, что б дети смогли нормально учиться, бо на сносы деньги есть, а на укрытия - нет.

Игорь

30 серпня 2022, 08:55

Опять "отмывка" денег. А когда трубу менять зимой, а асфальт когда дождь пойдет. Для людей ни чего, только все для показухи. Задолбало..

Светлана

30 серпня 2022, 08:53

Туалеты в головах у тех, кто подал такую петицию - в центре столицы на бульваре украинского великого писателя общественный туалет? Предлагаю петицию под домом каждого из этих писак уситановить по общественному туалету. Дегенерация таки заразна и просачивается из рассеи в умы некоторых долбодятлов в Украине.

Ігор

30 серпня 2022, 08:52

Дуже логічно - Парк Олександра Довженко. А на постаменті сам Олександр Довженко ( а не Пушкін) !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися