У Києві помітили рідкісний лімітований автомобіль Ford Mustang (Фото)

У центральній частині української столиці біля торгово-розважального центру Гулівер замістили рідкісний автомобіль Ford Mustang, випущений у лімітованій версії

У центральній частині української столиці біля торгово-розважального центру Гулівер замістили рідкісний автомобіль Ford Mustang, випущений у лімітованій версії. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на сайті ТопЖир.

Відомо, що ця модель була випущена на честь 50-річчя фільму "Булліт" у кількості 11 500 екземплярів. Фільм вийшов у 1968 році, а головну роль картині зіграв Стів МакКвін. Унікальна модель пофарбована у темно-зелений колір та має схожі чорні диски.

Машина розганяється до 100 кілометрів на годину за 4,6 секунди. Максимальна швидкість становить 262 кілометри на годину.

Нагадаємо, що у Києві незаконно стягують гроші за паркування на комунальних майданчиках столиці. Відповідне рішення ухвалив Шостий апеляційний адміністративний суд (ШААС), повідомили у Окружному адміністративному суді Києва (ОАСК).

З позовом до ОАСК кияни звернулися у серпні минулого року. Відповідач – Київська міська державна адміністрація (КМДА). Рішенням від 22 лютого 2022 року суд визнав незаконним розпорядження КМДА щодо платного паркування у столиці. Мерія Києва подала апеляцію.

ШААС залишив без змін постанову ОАСК про визнання протиправною та недійсною розпорядження КМДА від 25 червня 2021 року №1459 про встановлення тарифів на паркування транспорту у Києві. На паркуванні у столиці гроші заробляло комунальне підприємство "Київтранспарксервіс".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евген

31 серпня 2022, 11:49

то мабуть дворник на роботу прийіхав

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися