Мешканців Київщині попередили про вибухи: в чому причина

В яких громадах можуть чути вибухи

У Київській області сьогодні, 31 серпня, триватимуть роботи з розмінування територій. Про обстеження та вилучення вибухонебезпечних предметів повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в регіоні, передають "Коментарі".

У Броварському районі піротехнічні підрозділи ДСНС України будуть очищати польові дороги між селами Велика Димерка, Богданівка та Тарасівка, а також між селами Плоске та Русанів в районі села Заворичі. Ділянки лісових насаджень обстежать на території державного підприємства "Димерське лісництво".

Піротехніки будуть знищувати вибухонебезпечні предмети на заявки від Вишгородської, Макарівської та Бучанської громад та обстежать водойми у Бородянці та Макарові, очистять лісові дороги та лісовий масив в районі Мироцького та на ділянці ДП "Макарівський лісгосп".

Очищати польові дороги від вибухонебезпечних предметів будуть за такими локаціями:

·        поблизу Фасова та Людвинівка Макарівської громади;

·        в районі Бородянки, села Лубянка, між населеними пунктами Немішаєве, Мироцьке, Буча та Ворзель Бучанської громади;

·        біля села Стоянка Ірпіньської громади.

Також українські піротехніки обстежать земельну ділянку у Буча та автодороги Ворзель – Забучча, ділянки лісу поблизу села Залишани, дороги Жеревського лісового господарства, ділянки поблизу сіл Обухівка та Соснівка, під’їзні шляхи та дороги в районі села Майданівка, дороги та меліоративні смуги Зеленополянського лісництва.

Читайте также