Під Києвом перекрили дорогу через переїзд: схема об’їзду

Обмеження в русі транспорту триватимуть тиждень

У Броварах на тиждень закрили проїзд через залізничний переїзд. Про обмеження в русі транспорту напередодні попередив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Мешканців Броварської громади та водіїв поінформували, що обмеження в русі транспорту вводять через залізничний переїзд по вулиці Переяславський шлях у зв'язку з проведенням колійних робіт. Переїзд будуть перекривати для руху усіх видів автомобільного транспорту з восьмої ранку до п’ятої вечора протягом тижня — з 1 до 8 вересня.

"Об’їзд здійснювати через шляхопроводи міста Бровари та Об’їзної дороги міста Бровари. Обмеження діятимуть протягом восьми діб, тому заздалегідь плануйте маршрути свого пересування автотранспортом на цей період", — заявив Броварський міський голова Ігор Сапожко.

Окрім того, у Броварському районі Київської області на трасі міжнародного значення "Київ – Полтава – Харків – Довжанський" триває капітальна відбудова зруйнованого мосту через річку Трубіж. Відбудова цього стратегічного мосту необхідна для повноцінного проїзду вантажівок та покращення товарообігу країни. Будівельні роботи ведуться цілодобово. Завершити відбудову мосту на міжнародній трасі "Київ — Харків" планують цієї осені.

Нагадаємо, між Україною та Туреччиною підписано меморандум про відновлення зруйнованих російськими окупантами інфраструктури українських міст. Першим спільним проектом стане відбудова Романівського мосту через річку Ірпінь. Цей шляхопровід також підірвали на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, щоб зупинити наступ на Київ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Подільському узвозі у Києві частково обмежили проїзд автотранспорту майже на два місяці через дорожні ремонтні роботи. З першого вересня на Подільському узвозі будуть оновлювати покриття у крайній правій смузі від вулиці Кирилівської до вулиці Овруцької (на підйом), а також ремонтуватимуть тротуари. Ремонтні роботи триватимуть до 20 жовтня. Рекомендовані маршрути об’їзду — дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися