У Києві готують до відкриття ресторани McDonald's: адреси (Відео)

В українській столиці готують до відкриття ресторани мережі McDonald's, які не працювали з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну

В українській столиці готують до відкриття ресторани мережі McDonald's, які не працювали з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це стало відомо із повідомлень, які публікують у соціальних мережах місцеві паблики.

Відомо, що підготовку до відкриття готують у ресторанах на Дарниці, вулиці Вишгородській, станціях метро "Почайна", "Мінська", "Харківська", "Позняки", "Житомирська" та "Деміївська". Судячи з відео в соціальних мережах, у ресторанах наводять лад і миють будівлі перед відкриттям.

Нагадаємо, що раніше у компанії McDonald's ухвалили політичне рішення відновити роботу частини ресторанів у Києві та регіонах України. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулєба.

За словами глави МЗС України, спочатку McDonald's відновить роботу ресторанів у Києві, а потім відкриє свої заклади на заході країни. На підготовку до відкриття ресторанів компанії потрібен деякий час, тому дати поки що невідомі.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба наголосив, що рішення компанії McDonald's про поновлення роботи в Україні має дуже важливі для економіки наслідки. Українські чиновники доклали багато зусиль для цього.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald's відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окреме спасибі всім, хто приєднався до цієї адвокації в США та в Україні", - зазначив Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися