Київська кільцева електричка даруватиме бонуси пасажирам

Як отримати подарунки

Для постійних пасажирів Київської кільцевої електрички розробили програму лояльності. Про бонуси за покупку квитків онлайн розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, протягом місяця триватиме програма з отримання бонусів при купівлі квитків на електричку у чат-боті.

"За 10 оплачених у чат-боті Укрзалізниці квитків ми подаруємо промокод на цілий місяць онлайн-телебачення від наших друзів зі Sweet TV. Тепер буде, що дивитися на шляху від Троєщини до Святошина!" — йдеться в заяві "Укрзалізниці".

Акція діятиме з 1 по 30 серпня. Для отримання подарунку необхідно просто оплачувати квитки у боті. Отриманий разом із десятим квитком промокод потрібно буде ввести у відповідній вкладці застосунку або сайту Sweet ТV. Після цього пасажир кільцевої електрички отримає під час поїздки безкоштовний доступ до 10 тисяч фільмів та 27 кіноканалів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з Києва у спеціально облаштованих вагонах відправились назустріч пригодам три десятки юних вихованців залізничного футбольного клубу "Локомотив". Такий спортивно-патріотичний табір "Залізна зміна" запустила "Укрзалізниця". З початку повномасштабної війни клуб "Локомотив" прихистив футболістів зі шкіл Маріуполя, Херсона, Миколаєва та інших міст. Збірна юних футболістів-переселенців мандруватиме Україною. Під час подорожі на хлопців чекають зустрічі із залізничниками, військовими, артистами, політиками та підприємцями, а також цікаві пізнавальні та розважальні заходи.

Нагадаємо, напередодні Дня Незалежності з Києва у мандрівку Україною вирушив потяг, що розповідатиме про героїзм українців на окупованих територіях. Кожен вагон присвячений людям з одного з окупованих регіонів України — є тут і вагон захисників "Азовсталі". Подробиці про новий арт-проект під назвою "Потяг до перемоги" — за посиланням.

Читайте також, що на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися