Смог у Києві: у ДСНС повідомили про пожежі, що продовжуються, на торфовищах

В українській столиці досі може спостерігатися зміг та задимлення, оскільки на території Київської області продовжуються пориті на торфовищах

В українській столиці досі може спостерігатися зміг і задимлення, оскільки на території Київської області продовжуються пориті на торфовищах. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що триває гасіння двох осередків пожеж на торфовищах — йдеться про селища Соснівка у Вишгородському районі та селища Михайлівське-Рубежівка у Бучанському районі. Рятувальники заявили, що ситуація повністю контрольована та закликали зберігати спокій.

Нагадаємо, днями через горіння торфовищ під Києвом у столиці спостерігалося сильне задимлення та значно погіршилася якість повітря.

Кияни та мешканці Київської області масово зверталися до рятувальників, щоб дізнатися про ситуацію. До вечора неділі, 28 серпня, задимлення у Києві провокували два напрямки пожеж, де працювали рятувальники.

Це Бучанський район у селі Стоянка, де виявили кілька осередків займання торфу на загальній площі 0,6 гектарів, і Вишгород тут горіли паливно-мастильні речовини та покришки на вулиці Кутузова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися