Під Києвом через ремонт мосту перекриють важливу трасу

Водіїв попередили про тимчасові обмеження

В Ірпені на кілька днів в районі залізничного мосту перекриватимуть рух автомобільного транспорту. Як передають "Коментарі", про це попередили в Ірпінській міській раді.

За даними мерії Ірпеня, обмеження руху автомобільного транспорту пов’язано з проведенням аварійно-ремонтних робіт. На наступному тижні протягом кількох днів проводитимуть відновлення залізничного мосту та інфраструктури залізниці в Ірпені. Дорожні бригади виконуватимуть монтаж проїзної частини шляхопроводу та вкладатимуть залізничні колії.

Рух автомобільного транспорту перекриватимуть на вулиці Підгірна. Обмеження діятимуть з 6 по 9 вересня включно. Заборона проїзду автомобільного транспорту у ці дні введена з 8:00 до 17:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах на тиждень закрили проїзд через залізничний переїзд. Обмеження в русі транспорту вводять через залізничний переїзд по вулиці Переяславський шлях у зв'язку з проведенням колійних робіт. Переїзд будуть перекривати з восьмої ранку до п’ятої вечора — з 1 до 8 вересня.

Нагадаємо, кілька маршрутів швидкісних поїздів Інтерсіті+ з Києва та до столиці курсуватимуть за оновленим розкладом та маршрутними сітками. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. 

Читайте также