У Києві кардинально змінили проїзд у метро: подробиці від КМДА

В українській столиці змінили режим роботи київського метрополітену — йдеться про скорочення інтервалу руху поїздів підземки

В українській столиці змінили режим роботи київського метрополітену, йдеться про скорочення інтервалу руху поїздів підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що інтервал руху поїздів метрополітену в години-пік становитиме 3-4 хвилини. У міжпиковий годинник інтервал складе 6 хвилин. Також зазначається, що під час повітряної тривоги рух на наземних ділянках зупинятиметься.

Нагадаємо, що раніше Київський міський голова Віталій Кличко офіційно відповів на петицію №10982 про відміну рішення Ради оборони Києва про зупинення роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги. За результатами розгляду електронної петиції, мер столиці Віталій Кличко нагадав киянам, що через повномасштабне військове вторгнення російських окупантів у перші дні війни депутати міськради заснували Раду оборони міста Києва, затвердили її склад та повноваження.

"Рада оборони міста Києва не є органом державної влади чи органом місцевого самоврядування, а є колегіальним органом у особливий період, діяльність якого регулюється спеціальними законами України. На зазначений орган не поширюється дія статті 23 Закону України "Про звернення громадян", а Київська міська рада не має адміністративного впливу на цей орган", - заявив у відповідь на петицію Кличко.

Рішення про зупинення громадського транспорту під час повітряних тривог прийняла Рада оборони Києва, змінити ці правила столична влада не може.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анна

7 вересня 2022, 12:41

А мне нравится наш мер

Юрий

7 вересня 2022, 10:48

Владимир, сам себе пишете, про лучшего мера?

Юра.

6 вересня 2022, 15:43

У військовий час в метро люди заходять без перешкод. Метало рамок на вході не має. Про яку безпеку всі говорять коли пишуть що поїзди не їхатимуть по наземній частині під час тривоги!?

Лидия

6 вересня 2022, 12:32

Первое - инфу в заголовке подавайте правильно, никакое это не кардинальное изменение, то что уменьшили интервал. Второе, Кличко ответил на петицию в рамках военного положения, и тем злобствующим рашистам, которые лают на него, - хорошо бы заткнуться. Адекватный мэр. И то ,что он известная персона для всего мира, работает на Киев. Третье, Мне тоже видится глупостью высаживать из транспорта народ во время тревоги.Потому, что это только ухудшает ситуацию с безопасностью, но освобождает типа от ответственности владельцев транспорта. Глупость.

Роман

5 вересня 2022, 17:55

Краще б на перехід відкрили Майдан Незалежності.

Павел

5 вересня 2022, 12:16

Ну для всех решений есть городской голова. А если какие-то вояки лезут в управление городом без передачи власти городским головой военным. То грош цена такому городскому голове если он позволяет вмешиваться военным.Для остановки транспорта во время воздушных тревог нужен специальный закон принятый горсоветом и подписан городским головой.

Олекса

5 вересня 2022, 11:21

Кардинальна зміна - це якби поїзди метро почали літати. Чи пустили б нову гілку плавучих вагонів по Дніпру. А скорочення інтервалу руху - це так, важливе приємне оновлення. Короч, пишіть адекватні заголовки.

Владимир

5 вересня 2022, 10:28

Кличко лучший МЭР из всех , что были !!! Злобные рашисты - колаборанты пишут отрицательные комменты против него !

Александр

5 вересня 2022, 09:50

Когда пришел Кличко мэром я сразу купил бойлер .Понятно что такие люди рвутся к власти ради того чтобы пилить бюджет

Переможець

5 вересня 2022, 09:22

Це Бидло вже всix дicтало! Починаючи з 14го року! Коли вже Ви пiдете на той свiт мерзотники!!!

Василий

5 вересня 2022, 08:58

Киевом рулили всегда черти. Омельченко чёрт был знатный. Но Кличко всех переплюнул. Кличко это чёрт всем чертям чёрт. Можно сказать что рагуль....

андрей

5 вересня 2022, 08:44

Баран начал резбираться в законах?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися