У Києві пропонують заборонити дискотеки та тусовки: аргументують війною

В українській столиці пропонують заборонити дискотеки, тусовки та роботу нічних клубів

В українській столиці пропонують заборонити дискотеки, тусовки та роботу нічних клубів. Про це стало відомо із відповідної петиції зі зверненням до місцевої влади, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора петиції, з відео з нічних клубів у соціальних мережах у світі складається враження, що у столиці всі зайняті лише розвагами. Автор зазначає, що в Україні щодня триває війна та гинуть люди, тож подібні розваги необхідно обмежити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українській столиці співробітники поліції можуть вилучати транспортні засоби, які не мають глушників шуму після переобладнання. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України.

Аналітики спростували повідомлення про те, що за використання автомобілів без глушника можна позбутися лише штрафу.

У ЦПД нагадали мешканцям столиці, що Київська міська рада заборонила рух по місту автомобілям, у конструкції яких відсутній глушник до скасування режиму воєнного стану в Україні.

Зазначається, що якщо таке обладнання буде відсутнє, то поліція має право вилучити автомобіль та відправити його на штрафмайданчик.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гонта

6 вересня 2022, 07:20

Та ну, людоньки, що ви таке пишете... А де ж "наші героїчні" євреї будуть відпочивати після своїх неймовірно тяжких буденних справ?

Олена

5 вересня 2022, 11:06

Где совесть у тусовщиков ? В стране война ! Ребята гибнут на фронте. Другие с контузиями и ранениями в госпиталях лежат. А они " тусят".

Володимир

5 вересня 2022, 10:35

Усіх "тусовщиков" - на фронт! Воякі вони неякі, але хтось окопи повинен копати!

Валентина

5 вересня 2022, 10:23

То есть, многим ещё Весело??Пляшут??

лара

5 вересня 2022, 10:20

Люди, які під час війни відвідують тусовки, не мають совісті. Стільки гине наших хлопців і дівчат, гинуть найкращі, а залишаються.....ганебні тусовщики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися