На Київщині знову лунатимуть вибухи: де та коли

Про що попереджає влада громади

У Білоцерківському районі мешканців попереджають про вибухові роботи. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Через розробку гранітного родовища в Білоцерківському районі Київської області мешканцям буде чутно вибухи. Підривні роботи заплановані на вівторок, 6 вересня.

"6 вересня з 10:00 до 16:00 в Ольшаницькому родовищі гранітів, що в Рокитнянській селищній територіальній громаді, будуть проводитися вибухові роботи", — попередили у Київській обласній військовій адміністрації.

Мешканців Білоцерківського району, зокрема, жителів навколишніх до Рокитнянської громади, населених пунктів закликали із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області від вибуху знесло стіни приватного будинку, від вибухової хвилі травмовані двоє жінок і немовля. Вибух стався у селі Іванівка Ставищенської територіальної громади. В приватному житловому будинку, розташованому на вулиці Петрівських, вночі вибухнув газ. 

Днями у Дарницькому районі Києва загасили масштабну пожежу на території автозаправної станції. Пожежа сталася на житловому масиві Осокорки. Тут горіла адміністративна будівля на території АЗС, що на вулиці Зарічній, 1. Завдяки оперативним діям вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на резервуари з паливом. Жертв та постраждалих немає, проте будівля, схожа на торгівельний кіоск, вигоріла вщент. 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися