Затори в Києві: які вулиці зараз краще об'їхати

На вул. Велика Васильківська та вул. Круглоуніверситетська, перекритий рух в обох напрямках

До середини дня в декількох районах Києва утворилися затори. Зокрема, ускладнено рух на проспекті Бажана - від станції метро Осокорки і до Південного мосту, свідчать дані Google Maps. На Броварському проспекті затор від станції метро Чернігівська до станції метро Лісова.

У центрі Києва затори на бульварі Тараса Шевченка, вулиці Басейній, вулиці Шовковичній, на якій після перехрестя з вул. Дарвіна в обох напрямках перекритий рух до бульвару Лесі Українки. Також затор на вул. Велика Васильківська та вул. Круглоуніверситетська, де теж перекрито рух в обох напрямках. Затор утворилася і на вул. Лева Толстого.

Затори утворилися також на Подолі на вул. Набережно-Хрещатицькій, Почайнинській, Ярославській, Нижньому Валу та Гаванському мосту. Ускладнено проїзд і на проспекті Валерія Лобановського і вул. Володимирській.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики повідомили, яку погоду очікувати в Києві 14 грудня. У Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі +2, вдень +4. Також очікується сильний вітер.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися