McDonald's у Києві. Що сьогодні відбувається у ресторанах (Фото)

В українській столиці поки що не відновили роботу ресторанів мережі McDonald's, які закрилися на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, незважаючи на численні чутки про швидке відкриття закладів

В українській столиці поки що не відновили роботу ресторанів мережі McDonald's, які закрилися на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, незважаючи на численні чутки про швидке відкриття закладів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував Telegram-канал Київ Зараз.

Відомо, що за чутками заклади мали відкрити 5 вересня. На Майдані Незалежності, станції метрополітену "Мінська" та на залізничному вокзалі не було помічено жодних ознак відкриття ресторанів найближчим часом.

pEEXdR7E-Sjdi9-oq073dbOnV.jpeg

Нагадаємо, що раніше у компанії McDonald's ухвалили політичне рішення відновити роботу частини ресторанів у Києві та регіонах України. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулєба.

За словами глави МЗС України, спочатку McDonald's відновить роботу ресторанів у Києві, а потім відкриє свої заклади на заході країни. На підготовку до відкриття ресторанів компанії потрібен деякий час, тому дати поки що невідомі.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба наголосив, що рішення компанії McDonald's про поновлення роботи в Україні має дуже важливі для економіки наслідки. Українські чиновники доклали багато зусиль для цього.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald's відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окреме спасибі всім, хто приєднався до цієї адвокації в США та в Україні", - зазначив Кулеба.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/29204


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися