Знищення російських військових, зачищення колаборантів та "бавовна" на окупованих територіях Запоріжжя, — експерт про роботу розвідки

На окупованих територіях Запорізької області відбувається зачищення колаборантів, знищення російських військових та об’єктів, які росіяни хотіли використати для проведення "референдуму". Про це розповів експерт Олексій Голобуцький на своїй сторінці у Facebook.

За словами Олексія Голобуцького, сьогодні проросійські пабліки розриваються від новин про чергову "бавовну" в Запорізькій області: Кам’янці-Дніпровській та Енергодарі.

"Буквально сьогодні в Кам’янці у двір колаборантки Ірини Зикової, яка до російського вторгнення була заступницею Кам'янсько-Дніпровської РДА, прилетіло пару гранат. Наразі відомо, що Зикова, яка після приходу орків стала "головним спеціалістом" з проведення "референдумів", "негативно одужала" - потрапила в лікарню", - пише Голобуцький.

Експерт зазначає, що на додаток до цього в Кам’янці все частіше "дає прикурити" наша розвідка. Пару днів тому там знищили кілька десятків росіян з російської 4-ї військової бази, яка дислокується в окупованому Цхінвалі. Серед загиблих - заступник командира 4-ї бази Олексій Харченко, позивний "Арик".

"Також вчора, в тій самій Кам’янці, "самозайнявся" склад бюлетенів для проведення "референдуму" разом з загоном ФСБшників, який їх охороняв. Ну а сьогодні бомба з безпілотника прилетіла вже у місцевий паспортний стіл. За "дивним збігом обставин", найбільше постраждала кімната в якій мали "приймати присягу" бажаючі отримати російський паспорт",  - розповідає Олексій Голобуцький.

Голобуцький відзначає, що в Енергодарі росіяни самі бомблять місто та станцію і скаржаться на свої ж обстріли, однак деякі рухи відбуваються і там.

"Місцевого колаборанта Вадима Каретнікова росіяни заарештували за звинуваченням у шпигунстві на користь України! Каретніков, який до приходу окупантів працював електриком на ЗАЕС, у квітні був призначений "директором" Енергодарської гімназії №2. Згубила прихильника "руського міра" виключно власна дурість: поділився в мережі адресами місцевих "виборчкомів". Що ж, з нетерпінням чекаємо на продовження цього захопливого серіалу",  - резюмує експерт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися