Кличко дарує боксерські рукавички з автографом учасникам збору на бандерпечі: «Нашим тепло – ворогам пекло!»

Кличко підтримав волонтерську ініціативу «Української команди» «Тепло на фронт» та передав боксерські рукавички зі своїм автографом

Віталій Кличко підтримав волонтерську ініціативу "Української команди" "Тепло на фронт" та передав боксерські рукавички зі своїм автографом, які мають бути розіграні серед тих, хто донатитиме на бандерпечі для захисників, передає сайт "Української команди".

"Я приєднуюсь до волонтерської ініціативи "Української команди" щодо обігріву тисяч військових. Це виготовлення бандерпечів для захисників на передовій. Також передаю такі боксерські рукавички з автографом, які будуть розіграні серед тих, хто задонатив на печі", – заявив Віталій Кличко.

Він наголосив, що напередодні холодів важливо забезпечити воїнів теплом, і закликав долучатися до волонтерської ініціативи щодо постачання бандерпечів на фронт.

"На подвір'ї стає холодніше. Готуємось до опалювального сезону. Але важливо також обігріти наших захисників. Друзі! Передайте своє тепло нашим воїнам! Нашим тепло – ворогам буде пекло! – зазначив Кличко.

Як повідомляє сайт "Української команди", у розіграші візьмуть участь усі донати, зроблені з моменту запуску акції "Тепло на фронт". Переможців буде кілька, їх визначить один із сервісів рандомних чисел. Приєднатися можна за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лілія

7 вересня 2022, 12:54

Доброго дня! "Приєднатися можна за посиланням." Вибачте, але не має самого посилання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися