У Київській області очікуються масштабні відключення світла: адреса

На території Вишгородського району Київської області очікуються масштабні відключення світла

На території району Вишгороду Київської області очікуються масштабні відключення світла — причиною стане проведення ремонтних робіт 10 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії ДТЕК Київські електромережі.

Відомо, що у зв'язку із плановими роботами 10 вересня з 09:00 до 17:00 очікується відключення електроенергії у наступних населених пунктах за адресами:

— Вишгород — вулиця Шолуденка,

— селище Осещина — вулиця Вишгородського, Лугова, Дворова, Непопа, Київська, Садова, Космонавтів, Озерна, Прорізна, Лугова та Набережна.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть вдарити по критичній інфраструктурі в українській столиці та інших містах напередодні майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із заяви, яку зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль після засідання уряду.

За його словами, майбутній опалювальний сезон без перебільшення буде найскладнішим в історії незалежної України, а найголовнішим ризиком є терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури українських міст. Він сказав, що уряд виділив 1 млрд 409 млн грн на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми з постачанням тепла та води. Прем'єр сказав, що йдеться про обладнання з простим та швидким розгортанням та обслуговуванням.

Глава уряду також заявив, що Кабінет Міністрів продовжує ремонти критичної інфраструктури та іншу підготовку до опалювального сезону, готовність на сьогоднішній день становить 75%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Небайдужий

12 жовтня 2022, 10:16

А як же в Хотянівці та садових товариствах?

Дмитрий

10 вересня 2022, 15:29

В Гатне под киевом 4км всё лето отключают свет на 3-4 часа, по тел говорят работы на линии, на вопрос где?- ответ: военная тайна! Думаю это юлии тимошенко бригада пробилась к любимой кормушке.

Бб

9 вересня 2022, 01:08

Александр, в стране война, ты конч что-ли? Это не самое худшее, что могло произойти, так что сиди на жoпе ровно.

Александр

8 вересня 2022, 18:21

Мдааа 21век... Возвращаемся к свечам, кострам и пр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися