Опалювальний сезон у Києві. У КМДА розповіли про готовність районів до зими

У Київській міській державній адміністрації розповіли про готовність різних районів української столиці до майбутнього опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації розповіли про готовність різних районів української столиці до майбутнього опалювального сезону. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв у ході відповідної інспекції.

За його словами, у ході перевірок найкращими за готовністю виявилися Святошинський та Деснянський райони столиці, також відзначено Солом'янський район. У Подільському районі керівник комунальної організації отримав догану за незадовільну підготовку.

Пантелєєв зазначив, що електросистеми столиці мають працювати навіть в умовах підвищеного навантаження, коли люди включатимуть електричні обігрівачі.

Нагадаємо, що глава Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що майбутній опалювальний сезон буде найбільш складним в історії Незалежної України і назвав його "справжнім викликом". Про це стало відомо із інтерв'ю чиновника, яке він дав Фактам ICTV.

За його словами, область готова до такого розвитку подій і переходить на тверде паливо, навіть якщо будуть проблеми з газопостачанням, тобто 800 тисяч кубічних метрів дров, — цього вистачить на всі соціальні заклади.

Кулеба заявив, що область готова до опалювального сезону на 85%, оскільки 47 котелень було зруйновано. Глава ОВА також наголосив, що було підготовлено 320 пунктів обігріву на так званий стресовий сценарій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися