На Київщині встановлять понад 250 камер відеоспостереження: для чого це потрібно

На території різних районів Київської області планується встановити 258 камер відеоспостереження для розпізнавання осіб - це робиться для посилення протидії ворожим диверсійним групам

На території різних районів Київської області планується встановити 258 камер відеоспостереження для розпізнавання осіб, що робиться для посилення протидії ворожим диверсійним групам. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував начальник обласної поліції Андрій Небитов.

За його словами, камери будуть встановлені у громадських місцях та допоможуть не лише у виявленні правопорушників, а й оперативному пошуку диверсантів противника.

Раніше з овітник глави Офісу Президента Олексій Арестович пояснив слова Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного про небезпеку повторного нападу російських окупантів на столицю 2023 року. Про це він розповів у розмові з блогером Марком Фейгіним.

За його словами, військові завжди розглядають найгірший варіант, який може статися. Він зазначив, що ймовірність такого сценарію мала, проте вона залишається, і генерал Залужний, як головнокомандувач вважає, що необхідно бути готовими до такого розвитку подій у теорії.

Нагадаємо, що Залужний заявив, що існує загроза повторної атаки російських окупантів на українську столицю 2023 року. Про це стало відомо із статті воєначальника для видання Укрінформ, яку він написав у співавторстві із генералом Михайлом Забродським.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гонта

9 вересня 2022, 11:36

Питання в заголовку, мабуть, риторичне, - тотальний контроль в виконанні зграї неляканих моральних виродків, котрі зараз паразитують біля державного корита.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися