Приватбанк скасував пільгове користування карткою: що це означає

Державний Приватбанк скасував пільгове користування картками для своїх клієнтів

Державний Приватбанк скасував пільгове користування картками для своїх клієнтів, яке було запроваджено після початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо із повідомлень, які банк розсилає користувачам.

Відомо, що фінансова установа скасувала кредитні канікули, яку було введено раніше — 31 серпня завершено пільгове користування карткою.

З 1 вересня кредитною карткою повертаються стандартні умови — базова процентна ставка становитиме 3,5%, а обов'язковий мінімальний платіж — 5%.

Нагадаємо, що з владою влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд по банківській карті у всіх видах громадського транспорту в Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Автор петиції №10964 Олександра Шейко зазначала, що у Києві при проїзді у тролейбусах та автобусах поки що немає можливості придбати паперовий квиток, так само як і транспортну картку, на всіх зупинках чи в салоні транспорту. Крім того, квиток у додатку "Київ Цифрової" вважається ненадійним засобом оплати, оскільки потребує наявності зарядженого смартфона та підключення до інтернету. До того ж, гостям столиці купувати транспортну картку для кількох поїздок недоцільно, пояснювала пропозиція до влади авторка петиції.

Київський міський голова Віталій Кличко підтримав петицію. Мер столиці заявив, що питання впровадження та забезпечення можливості оплати проїзду у транспорті банківською карткою, як і іншими носіями електронного квитка, покладено на оператора Автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП). Це комунальне підприємство Головний інформаційно-обчислювальний центр (КП ДІВЦ).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Светлана

12 вересня 2022, 09:50

Я все розумію, але багато людей залишилось без роботи ...як їм бути ..а що робити людям в акупації? Там вопше ситуація критична..

Олександр

12 вересня 2022, 00:17

Дорогенькi, ще эсть Пумб, який не нажреться неяк. По 3 тис процентов знiмають. Що не покладеш на кредитку все знiмають

Ольга

11 вересня 2022, 17:05

Якi кредитнi канiкули? Вони уже в квiтнi повернули нарахування %. А з червня почали соватись ,як собаки на срацi та звонить требувати грошi. А люди сидять у пiдвалах пiд обстрiлами , без роботи та доходiв ,а iх це не цiкавить. Говорять, так вiйна може йти довго, i взагалi причому тут вiйна?!!! Стид i срам таким "державним" банкам.

Лилия

11 вересня 2022, 10:36

А ви що, не помітили, що у нас уже війна закінчилась і 6 місяців уже пройшли із дня закінчення війни. От і прийшов час повертати кредити. Ляшко був правий. Тільки не комуняку на лілляку, а всіх банкірів із нацбанком включно

Партия 5.10

9 вересня 2022, 11:02

Так оффшорный предатель Украины и лжец Зеленский обещал кучу мораториев до конца войны ещё на три месяца после, включая на кредиты во всяких укробанках, но как всегда обманул народ, когда от жопы дерьмо с перепугу отлегло

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися