У Києві покращили транспортне сполучення: що змінилося

У столиці запускають додаткові рейси автобусів

У Києві з наступного тижня курсуватимуть додаткові автобусні рейси. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, у столиці з понеділка, 12 вересня, відновить роботу автобус №53 та курсуватиме автобусний маршрут №11Д. Постійний рух автобусного маршруту №53 організували від станції метро "Контрактова площа" на Рибальський півострів.

Автобусний маршрут № 11Д курсуватиме від станції метро "Лісова" до дачного містечка "Сосновий бір" за наступним маршрутом: станція метро "Лісова" – Броварський проспект (до провулку Путивльського) – провулок Путивльський – вулиця Путивльська – дачне містечко "Сосновий бір" – вулиця Путивльська – провулок Путивльський – Броварський проспект – вулиця Радистів (до зупинки "Радіоцентр") – вулиця Радистів – Броварський проспект – станція метро "Лісова".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Нагадаємо, Київський міський голова Віталій Кличко також відповів на петицію щодо скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги. Мер столиці наголосив, що це рішення ухвалювали з урахуванням оцінки поточної та прогнозованої безпекової ситуації в столиці. Правила можуть переглянути виключно за умови суттєвої стабілізації ситуації та рекомендацій від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

11 вересня 2022, 21:16

Так а что улучшилось. Пустили 2 автобуса?) Не отменяют остановку транспорта во время тревоги наверное, чтобы маршруточники зарабатывали))) Когда ещё это решение не было принято, муниципальный транспорт был загружен сильно, а маршрутки нет. Сейчас ситуация наоборот.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися