Коли чекати дощів: погода в Києві на тиждень

Тиждень обіцяє бути дощовим і вітряним

Прихід осені ознаменувався дощовою погодою. Такий прогноз опублікував сервіс weather.com. У понеділок, 5 жовтня, в столиці очікується злива і сильний вітер. Температура повітря вдень прогріється до 21 градуса, вночі стовпчик термометра опуститься до 13 градусів.


У вівторок, 6 жовтня, також буде вітряно і очікуються дощі. Вдень температура повітря складе +21 градус, вночі - впаде до 14 градусів.

У середу, 7 жовтня, в Києві пройдуть дощі, вдень очікується похолодання до 17 градусів. Вночі стовпчик термометра опустився до позначки 13 градусів.


У четвер, 8 жовтня, дощитиме. Вдень температура повітря триматиметься на позначці 17 градусів, вночі - знизиться до 11 градусів.


У п'ятницю, 9 жовтня, киян чекає дощ і похолодання. Вдень температура повітря становитиме 15 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до 9 градусів.

Як повідомляв портал "Коментарі", користувачів соцмереж сколихнула фотографія, на якій видно, як за допомогою поливальної машини людина обробляє дерева. Увага громадян привернуло те, що полив здійснювався в дощ. Це фото викликало масу жартів і обговорень. Комунальні служби відреагували поясненням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися