Київська міська електричка запустила нові рейси: графік

В українській столиці запустили нові рейси київської міської електрички, які курсуватимуть перед режимом комендантської години

В українській столиці запустили нові рейси київської міської електрички, які курсуватимуть перед режимом комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою державної компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що з Дарниці поїзд курсуватиме через Лівобережну, Троєщину, Почайну о 21:31 до Святошину о 22:30. Від Дарниці до через центральний вокзал, Караваєві Дачі, Борщагівку з 21:37 до Святошину о 22:29. Зі Святошин через Сирець, Почайну, Русанівку о 21:39 до Дарниці о 22:31. Зі Святошиною через Центральний вокзал, Видубичі та Березняки о 21:30 до Дарниці о 22:22. Останній рейс з вокзалу на Лівий берег вирушатиме о 21:56, а у напрямку Святошин – о 22:04.

Нагадаємо, що нещодавно "Укрзалізниця" запустила курсування модернізованого приміського поїзда на території Київської області сполученням Київ - Фастів - Миронівка. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

З 23 серпня 2022 року між Києвом, Білою Церквою та Миронівкою почав курсувати електропоїзд, відремонтований на власних потужностях. На фастівському напрямку курсує 25 пар приміських електропоїздів. Заповненість цих поїздів – понад 80%, середній вік вагонів – понад 30 років. Поїзд призначений для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, має пандуси, комфортні оновлені сидіння, туалети з пеленальним столиком, модернізовані системи освітлення та оповіщення, інформаційні табло. Також поїздом є QR-коди для зворотного зв'язку за якістю перевезень, доступна оплата квитків у смартфоні через чат-бот Укрзалізниці. Пересадки з київської кільцевої електрички можливі на станціях Київ-Пасажирський, Караваєві Дачі та Київ-Волинський.


Читайте также