На Київщині військові відремонтували міст через річку Ірпінь (Фото)

На території Київської області у Гостомелі українські військові відремонтували тимчасову переправу через річку Ірпінь, яка була пошкоджена через постійний проїзд автомобілів

На території Київської області у Гостомелі українські військові відремонтували тимчасову переправу через річку Ірпінь, яка була пошкоджена через постійний проїзд автомобілів. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання АрміяInform.

Відомо, що голова адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України генерал Бондар вирішив відремонтувати пошкоджений міст.

У ніч проти 13 вересня було проведено поточний ремонт тимчасової переправи. У службі зазначили, що міст є тимчасовим та наполегливо попросили водіїв був обережними та зменшувати швидкість на переправі.

Нагадаємо, що раніше у Гостомелі провалилася тимчасова переправа через Ірпінь, яку зробили після відходу російських окупантів від української столиці. Про це стало відомо із повідомлень, які у соціальних мережах публікують місцевих жителів.

Відомо, що дерев'яна переправа не витримала постійних навантажень, міст був розрахований на легкові автомобілі, малі вантажівки та автобуси.

Вже в середині вересня дерев'яний міст став небезпечним для пересування. Як повідомлялося, 12 вересня мікроавтобус частково провалився через дерев'яне покриття переправи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися