Зеленський потрапив у ДТП у Києві: як почувається Президент України

Президент України Володимир Зеленський потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в українській столиці

Президент України Володимир Зеленський потрапив до дорожньо-транспортної пригоди в українській столиці. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого прес-секретарем глави держави Сергієм Никифоровим у соціальних мережах.

За його словами, у Києві легковий автомобіль зіткнувся з машиною Зеленського та машинами супроводу з президентського кортежу. Він зазначив, що медики глави держави надали невідкладну допомогу водієві легковика та передали швидкої допомоги.

Зеленського оглянув лікар, він не має серйозних пошкоджень, всі обставини аварії з'ясують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що на території Київської області у Гостомелі українські військові відремонтували тимчасову переправу через річку Ірпінь, яка була пошкоджена через постійний проїзд автомобілів. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання АрміяInform.

Відомо, що голова адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України генерал Бондар вирішив відремонтувати пошкоджений міст.

У ніч проти 13 вересня було проведено поточний ремонт тимчасової переправи. У службі зазначили, що міст є тимчасовим та наполегливо попросили водіїв був обережними та зменшувати швидкість на переправі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися