Проїзд у Києві: на Оболоні збільшили кількість автобусів

В Оболонському районі української столиці збільшили кількість автобусів, які курсують маршрутом від станції київського метрополітену Героїв Дніпра до селища Водогон

В Оболонському районі української столиці збільшили кількість автобусів, які курсують маршрутом від станції київського метрополітену Героїв Дніпра до селища Водогін. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував депутат Київської міської ради Богдан Чорний.

Відомо, що йдеться про рейсовий автобус під номером 41, який курсує від селища ДВС до станції метро Героїв Дніпра. За словами депутата, на прохання місцевих жителів кількість автобусів на маршруті збільшили до двох машин рухомого складу.

Нагадаємо, що в українській столиці запустили нові рейси київської міської електрички, які курсуватимуть перед режимом комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою державної компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що з Дарниці поїзд курсуватиме через Лівобережну, Троєщину, Почайну о 21:31 до Святошину о 22:30. Від Дарниці до через центральний вокзал, Караваєві Дачі, Борщагівку з 21:37 до Святошину о 22:29.

Зі Святошин через Сирець, Почайну, Русанівку о 21:39 до Дарниці о 22:31. Зі Святошиною через Центральний вокзал, Видубичі та Березняки о 21:30 до Дарниці о 22:22.

Останній рейс з вокзалу на Лівий берег вирушатиме о 21:56, а у напрямку Святошин – о 22:04.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися