У Києві судитимуть жінку за численні повідомлення про мінування

Жінку визнали обмежено осудною

У Києві жінка 13 раз повідомила про "замінування" одного зі столичних вищих навчальних закладів. Таким способом вона хотіла від дочки, щоб та звільнилася з навчального закладу. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Київська місцева прокуратура № 10 направила в суд обвинувальний акт щодо 56-річної жінки, яка неодноразово повідомляла про мінування корпусів Національної академії.

Слідчі встановили, що в період з липня 2019 року по червень 2020 роки жінка здійснила 13 завідомо неправдивих повідомлень про замінування трьох корпусів Національної академії державного управління при Президентові України.

Жінку, яка здійснювала неправдиві повідомлення про мінування, незабаром встановили і затримали. Зазначені дії вона здійснювала через конфлікт з дочкою, яка працює в навчальному закладі, бажаючи її звільнення.

Результати проведеної судово-психіатричної експертизи показали, що жінка є обмежено осудною.

За свої дії жінка може позбутися волі на вісім років.

Як повідомляв портал "Коментарі" 1 вересня замість святкової лінійки в гімназії шукали вибухівку. На наступний день, 2 вересня, також надійшло анонімне повідомлення про замінування. Крім того, 25 серпня ця будівля теж "мінували". Тоді весь персонал гімназії вивели за паркан, а саму територію заповнили і обстежили поліцейські, кінологи з собаками, вибухотехніки. В протягом 4 годин довелося чекати, щоб потрапити в будівлю гімназії. Перед цим повідомлення про мінування цього ж навчального закладу надходило 3 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися