У Києві на набережній машина провалилася під асфальт (Відео)

У Подільському районі українській столиці на вулиці Набережно-Хрещатицькій упав асфальт — внаслідок аварії автомобіль пішов під землю

У Подільському районі українській столиці на вулиці Набережно-Хрещатицькій упав асфальт — внаслідок аварії автомобіль пішов під землю. Про це стало відомо з повідомлень, які активно публікували місцеві паблики та групи у соціальних мережах.
Відомо, що на набережній машина провалилася під землю, рух транспорту був утруднений, на місці інциденту працювали правоохоронці.
Водіїв закликали бути обережними на ділянці дороги, яка веде на Поділ, оскільки вона перекопана через проведення ремонтних робіт.
Нагадаємо, що в українській столиці 19 вересня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в нічний час доби коливатиметься від 7 до 9 градусів вище за нуль, у денний час доби стовпчик термометра піднімається до 13-15 градусів тепла.

Очікуються пориви південно-західного вітру зі швидкістю 7-12 метрів за секунду. У плані опадів синоптики прогнозують дощ уночі, вдень не очікується.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

19 вересня 2022, 09:19

ЕВРОПА????? ТОЛЬКО НА СЛОВАХ ЕВРОПА!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися