У Києві змінилися ціни на гречку та олію: скільки доведеться платити

У супермаркетах української столиці змінилися та оновилися ціни на гречку та соняшникову олію

У супермаркетах української столиці змінилися та оновилися ціни на гречку та олію — мережі магазинів встановили нову вартість наприкінці тижня. Про це стало відомо з офіційної статистики, опублікованої на порталі Мінфін.

Так, станом на суботу, 17 вересня, цінник на гречку трохи опустився, а от соняшникова олія додала ціни залежно від торгової марки.

Середня вартість гречки знизилася з 92,73 грн/кг до 86,66 грн/кг. Найдешевше вона обійдеться в Ашан – 78,40 грн/кг, а дорожче за Метро – 93,17 грн/кг.

Нагадаємо, що в українській столиці останнім часом значно зросли ціни на оренду квартир - також знизилася кількість пропозицій. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували аналітики OLX нерухомість.

Відомо, що у Києві знизилася пропозиція — за перший тиждень вересня падіння у столиці становило 23%. Упродовж тижня оренда однокімнатної квартири подорожчала на 1000 гривень порівняно з першим тижнем серпня.

За прогнозами, восени очікується стрибків цін на оренду квартир через переїзди людей у великі міста та повернення переселенців.

Середня ціна однокімнатної квартири становитиме 9400 гривень, двокімнатна – 13150, а трикімнатна – 19530.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Яна

19 вересня 2022, 11:02

невідповідність назви статті з іЇ змістом.Ціни за оренду квартири вказані(навіщо?) а на олію-ні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися