У Києві до кінця жовтня перекрили рух на Троєщині (Карта)

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина обмежили рух на тротуарі на вулиці Архітектора Миколаєва

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина обмежили рух на тротуарі на вулиці Архітектора Миколаєва — ремонтні роботи продовжуватимуться з 20 вересня до 25 жовтня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що прохід пішоходів на тротуарі буде обмежений на ділянці від проспекту Червоної Калини до вулиці Оноре Бальзака по всій довжині.

Нагадаємо, що у Святошинському районі української столиці перекрили проїзд транспорту в районі Академмістечка – йдеться про обмеження руху на вулиці Ірпінській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що з 14 вересня розпочалися роботи з оновлення дорожнього покриття та тротуарів на ділянці вулиці Ірпінської між будинками під номерами 5 та 76.

Рух на вулиці буде обмежений – роботи планують закінчити до 31 жовтня, а на пішохідних доріжках – до 7 листопада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дідько

20 вересня 2022, 23:30

Пидораси ви тут усі

Украина

20 вересня 2022, 21:17

А летом ремонты не могли делать в сухую погоду ... Реально отмывают деньги чтоб сделать как попало

микола

20 вересня 2022, 19:06

Це вони так гроші осваюють---не пропадать же добру. А ця дорога потрібна ----як зайцю стопсігнал. Що помітили всі кияне-----це нема заторів. Вся біднота пересіла на єлектротягу. Ось як треба боротись з заторами-----ціною палива.

тіна

20 вересня 2022, 09:41

обновление необходимо? а как жить людям в разрушенных домах!?, может о них надо подумать в первую очередь , или опять велыке будывництво?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися