У Києві один з ТРЦ підсвітять в кольори ЛГБТ

Прапор ЛГБТ з'явиться на одному з торгово-розважальних центрів Києва

Торгово-розважальний центр "Гулівер" протягом тижня будуть підсвічувати веселкою - традиційним символом нетрадиційних людей. Цим символом організатори відзначать "прайд" місячник в столиці. Мета акції - привернути увагу суспільства до теми видимості і прийняття ЛГБТ. Про це повідомляється в Інстаграм ЛГБТ-спільноти, передає "Біг Київ".

Щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 і до 22:00 кожні 5 хвилин протягом 20 секунд транслюватимуть прайд-прапор разом зі слоганом КіівПрайд2020 "Бути різними добре разом", щоб привернути увагу суспільства до теми видимості і прийняття ЛГБТ.

Акція приурочена тижня, яка завершиться Всесвітнім днем камінг-ауту - днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію і гендерної ідентичності.

Як повідомляв портал "Коментарі", міська рада Чернівців прийняв рішення заборонити всі види ЛГБТ-заходів в місті. Пропозиція про заборону містилося в електронній петиції місцевого активіста Миколи Гунька.

У своєму зверненні до влади він запропонував внести до Статуту територіальної громади міста заборона на ЛГБТ-заходу. Переважною більшістю депутатів заборона була прийнята. Проти не голосував ніхто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися