На Київщині відновлять знищену російськими окупантами нафтобазу (ФОТО)

У Бородянці відбудують нафтобазу, знищену країною-агресором

Керуючий директор AMIC Energy Ґюнтер Майєр та генеральний директор AMIC Ukraine Аудріус Стропус відвідали нафтобазу у Бородянці, яку зруйнували ворожі авіаційні удари на початку війни.

Про це повідомляє "Amic Energy в Україні" у Facebook.

"Ми мали сумну і водночас приємну нагоду відвідати нашу нафтобазу в Бородянці. Хоч база була знищена агресором, ми вже маємо плани та вживаємо заходи по її відбудові", — зазначив Ґюнтер Майєр.

Крім того, Ґюнтер Майєр та Аудріус Стропус відвідали Бучу та Ірпінь. Вони були шоковані звірствами, які коять російські окупанти у 21-му столітті.

"Водночас ми впевнені, що Україна буде відновлена після Перемоги, а країна-агресор сповна відповість за злочини, скоєні проти українського народу", — запевнив директор AMIC Energy.

Також на сайті: "Сьогодні та завтра відключатимуть електроенергію на Київщині: де не буде світла (АДРЕСИ)". 21-22 вересня планово відключать електропостачання.

"Коментарі" повідомляють: "Київ отримав 46 800 доз "Файзер": де проводять вакцинацію від ковіду (список ТРЦ)"Столиця отримала 46 800 доз вакцини Comirnaty (Pfizer) для проведення вакцинації від COVID-19. Препарат розподілений на медичні заклади. Про це повідомляє КМДА на офіційному Телеграм-каналі.

Читайте на сайті: "Ажіотаж у Глово у зв'язку з відкриттям МакДональдс: кількість замовлень у Києві зросла на 442%"Через величезну кількість бажаючих замовити улюблену їжу програма почала працювати некоректно. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, МакДональдс постійно зникав. Користувачам доводилося кілька разів оновлювати програму Глово, поки мережа фастфудів не з'являлася в списку. Деяким замовникам доводилося чекати на можливість оформити замовлення по кілька годин. Також користувачі годинами чекали на приїзд кур'єра.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися