Ажіотаж у Глово у зв'язку з відкриттям МакДональдс: кількість замовлень у Києві зросла на 442%

У зв'язку з відкриттям перших трьох закладів мережі McDonald's у Києві у додатку доставки Glovo був справжній ажіотаж

Вчора, 20 вересня, на доставку запрацювали три МакДональдси на лівому березі Києва – на проспекті Бажана, 3в; вулиці Гришка, 7 та на проспекті Гагаріна, 2а. Попит на замовлення у цих ресторанах швидкого харчування серед киян був величезний. У додатку Glovo лише через 20 хвилин після відкриття закладів не було вільних кур'єрів. Про це повідомили у додатку Глово .

Також у користувачів програми виникли деякі проблеми. Через величезну кількість бажаючих замовити улюблену їжу програма почала працювати некоректно. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, МакДональдс постійно зникав. Користувачам доводилося кілька разів оновлювати програму Глово, поки мережа фастфудів не з'являлася в списку. Деяким замовникам доводилося чекати на можливість оформити замовлення по кілька годин. Також користувачі годинами чекали на приїзд кур'єра.

У Glovo розповіли, що з 09:00 до 10:00 кількість замовлень у додатку зросла на 442% порівняно з попереднім днем через охочих замовити щось із меню МакДональдса. Це й призвело до проблем із пошуком кур'єрів та відображенням меню закладу у додатку.

У зону доставки трьох ресторанів, що відкрилися, відправили втричі більше кур'єрів, ніж там працювало раніше. Однак і це не допомогло впоратися із величезною кількістю замовників фастфуду. У компанії Glovo зазначили, що вони очікували, що з відкриттям McDonald's навантаження на додаток значно зростуть, оскільки заклади поки що працюють лише на доставку. До цього готувалися і з початку осені активно збільшували кількість кур'єрів.

"Коментарі" повідомляють: кияни просять назавжди заборонити транспорт без глушників у столиці: підписати петицію. На сайті Київської міської ради оприлюднено петицію із закликом продовжити заборону на рух транспорту без шумопоглиначів навіть після закінчення військового стану. Протягом двох днів звернення №11194 підтримали понад 600 громадян.

Читайте на сайті: "Сьогодні і завтра відключатимуть електроенергію в Київській області: де не буде світла (АДРЕСИ)". 21-22 вересня планово відключать електропостачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися