На Подільському узвозі тривають ремонтні роботи: коли можуть відкрити проїзд (ФОТО)

Виконана більша частина із запланованого обсягу робіт

У столиці дорожники продовжують оновлювати Подільський узвіз: уже відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м покриття із бруківки – більша частина із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Під час ремонтних робіт проїзд Подільським узвозом обмежено. Також зі змінами маршрутів руху курсує і громадський транспорт. Ремонт планують закінчити до 20 жовтня. 

"За сприятливих погодних умов роботи, можливо, закінчаться раніше", - зазначив перший заступник голови КМДА.

За словами Поворозника, на смузі на спуск оновлено близько 3,4 тисячі кв. м покриття, у смузі на підйом – орієнтовно 3,4 тисячі кв. м. Крім того, бруківку ремонтують і в реверсній смузі, де роботи виконано на 769 кв. м. Найближчими тижнями заплановано облаштувати ще близько 2,2 тисячі кв. м покриття із бруківки. Також триває оновлення тротуару.

Читайте далі: "На Броварському проспекті обмежать рух: де доведеться об'їжджати (МАПА)"Ремонтні роботи планують виконати за тиждень.

"Коментарі" повідомляють: "На Київщині відключатимуть світло протягом чотирьох днів (АДРЕСИ)"Відключення електропостачання пов’язане з ремонтними роботами.

Також на сайті: "СБУ викрила у Києві російську злочинну групу: зловмисники намагалися зірвати опалювальний сезон (ВІДЕО)". У результаті спецоперації у Києві СБУ викрила російських агентів. Група ФСБ передавала ворогові геолокації військових об’єктів та критичної інфраструктури на Київщині. Отриману інформацію окупанти мали на меті використати для здійснення серії ракетних ударів по столиці, щоб завадити підготовці до опалювального сезону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися