Оповіщення від ДСНС продовжать приходити мешканцям Києва: причина

У Державній службі з надзвичайних ситуацій заявили, що продовжать тестувати систему оповіщення про можливі НП, повідомлення про які надходять на мобільні телефони

У Державній службі з надзвичайних ситуацій заявили, що продовжать тестувати систему оповіщення про можливі НП, повідомлення про які надходять на мобільні телефони. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба ДСНС.

Відомо, що тестування розпочалося 7 вересня, проте багатьох громадян налякали повідомлення через гучний сигнал. Людей просять не відключати сповіщення на випадок реальної небезпеки.

У ДСНС зазначили, що тестування продовжиться і на телефони продовжать надходити повідомлення.

Нагадаємо, що до командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал Сергій Наєв побував у підрозділах оборони на північному кордоні. Про це повідомили у прес-службі ООС.

Генерал перевірив боєздатність і злагодженість дій у відображенні можливого вторгнення ворога в цьому напрямку. За його словами, у підрозділах, які виконують завдання у районах, наближених до державного кордону з Росією, постійно вдосконалюються оборонні системи.

Він зазначив, що військовослужбовці мають бойовий досвід, адже виконували завдання з оборони ще у лютому та березні поточного року. Але на даному етапі одним із питань було перевірити як підрозділ злагоджений у діях під час раптового нападу диверсійно-розвідувальних груп, які можуть діяти у вказаному прикордонному районі.

Наєв сказав, що розвідувальні органи вчасно надають відповідну розвідувальну інформацію про наміри супротивника. В даний час військове командування вчасно вживає заходів щодо реагування на зазначені загрози.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися