Сильні морози чи тепло: в Укргідрометцентрі розповіли, якою буде зима у Києві

Синоптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути прийдешня зима в українській столиці та інших містах.

Синоптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах. Про це стало відомо з матеріалу, який опублікувало видання "Вечірній Київ".

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.

Нагадаємо, що заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв розповів про поточну готовність української столиці до майбутнього опалювального сезону.

За словами чиновника, понад 90% житлових будинків столиці, які обслуговують муніципальні компанії, вже отримали акти про готовність до роботи у зимовий період.

Він зазначив, що ретельна підготовка до опалювального сезону є головним завданням місцевої влади на всіх рівнях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися