На Київщині будують новий міст через річку Ірпінь: коли його відкриють

На території Київської області продовжуються роботи зі зведення ще однієї тимчасової переправи через річку Ірпінь

На території Київської області продовжуються роботи зі зведення ще однієї тимчасової переправи через річку Ірпінь. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба на офіційній сторінці у соціальних мережах.

За його словами, закінчити роботи з будівництва планують до 10 жовтня. Він зазначив, що міст, який було відкрито у травні, не може впоратися з великим потоком автомобілів.

Чиновник заявив, що ремонт повноцінного мосту триває навіть у вихідні та попросив вибачення у мешканців за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що раніше у Гостомелі провалилася тимчасова переправа через Ірпінь, яку зробили після відходу російських окупантів від української столиці. Про це стало відомо із повідомлень, які у соціальних мережах публікують місцевих жителів.

Відомо, що дерев'яна переправа не витримала постійних навантажень, міст був розрахований на легкові автомобілі, малі вантажівки та автобуси.

Вже в середині вересня дерев'яний міст став небезпечним для пересування. Як повідомлялося, 12 вересня мікроавтобус частково провалився через дерев'яне покриття переправи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися