Опалювальний сезон у Києві. Школи можуть надіслати на дистанційне навчання

Школи української столиці під час майбутнього опалювального сезону можуть надіслати на дистанційний режим навчання

Школи української столиці під час майбутнього опалювального сезону можуть надіслати на дистанційний режим навчання. Такої можливості розвитку подій допустив заступник Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський, цитує його видання Вечірній Київ.

За його словами, він чудово розуміє питання батьків, які пережили важкі періоди школах ще в 1990-х роках. Він зазначив, що не переконуватиме, що "все йде за планом".

Чиновник заявив, що зима у столиці буде складною і у разі можливих відключень потрібно бути готовими йти на дистанційний режим.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть вдарити по критичній інфраструктурі в українській столиці та інших містах напередодні майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із заяви, яку зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль після засідання уряду.

За його словами, майбутній опалювальний сезон без перебільшення буде найскладнішим в історії незалежної України, а найголовнішим ризиком є терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури українських міст. Він сказав, що уряд виділив 1 млрд 409 млн грн на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми з постачанням тепла та води. Прем'єр сказав, що йдеться про обладнання з простим та швидким розгортанням та обслуговуванням.

Глава уряду також заявив, що Кабінет Міністрів продовжує ремонти критичної інфраструктури та іншу підготовку до опалювального сезону, готовність на сьогоднішній день становить 75%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися