Опалювальний сезон у Києві. Мешканці столиці заборгували величезні суми

Мешканці української столиці заборгували величезні суми за опалення напередодні майбутнього опалювального сезону

Жителі української столиці заборгували величезні суми за опалення напередодні опалювального сезону. Про це стало відомо із інтерв'ю, яке дала начальник управління житлово-комунального господарства Дарницького району Віра Радченко виданню Вечірній Київ.

За її словами, багато людей виїхали з міста, коли опалювальний сезон ще не закінчився, а багато хто ще не повернувся до міста, а тому не вважає за потрібне платити борги за минулий опалювальний сезон.

Вона зауважила, що деякі люди втратили роботу і не можуть сплатити рахунки, а тому борги за минулий рік не погашено — для закупівлі всього необхідного тепловикам потрібні гроші.

Нагадаємо, що школи української столиці під час майбутнього опалювального сезону можуть відправити на дистанційний режим навчання. Такої можливості розвитку подій допустив заступник Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський.

За його словами, він чудово розуміє питання батьків, які пережили важкі періоди школах ще в 1990-х роках. Він зазначив, що не переконуватиме, що "все йде за планом".

Чиновник заявив, що зима у столиці буде складною і у разі можливих відключень потрібно бути готовими йти на дистанційний режим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися