У Києві з жовтня кардинально змінять систему оплати проїзду: подробиці

У громадському транспорті української столиці з жовтня кардинально змінять систему оплати проїзду — йдеться про запровадження оплати банківською карткою

У громадському транспорті української столиці з жовтня кардинально змінять систему оплати проїзду – йдеться про запровадження оплати банківською карткою. Про це стало відомо із інтерв'ю, яке дав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Оленич в інтерв'ю виданню Вечірній Київ.

За його словами, вже з жовтня проїзд можна буде сплачувати за банківську картку або телефон за допомогою PayPass. Він зазначив, що для оплати карткою буде використано валідатори, які вже є у транспорті Києва. Оплата проходитиме швидко — протягом кількох секунд.

Нагадаємо, що в українській столиці на одному з транспортних маршрутів з'явилися сучасні автобуси з Нідерландів - йдеться про маршрут під номером 555, який курсує між Воскресенською та ДВРЗ. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на порталі Авто Центр.

Відомо, що на маршруті почали курсувати автобуси голландської марки VDL Berkhof – дана модель має низькопідлоговий салон у передній та середній частині висотою 340 мм.

Загальна пасажиромісткість автобуса становить 80 осіб, а сидячих місць – 43.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

1 жовтня 2022, 23:20

Конечная цель таких закидонов от глобалистов- отменить наличку и перевести все в цифру. Потом установят лемит трат и социальный рейтинг. Идите в... опу с такими сценариями!!!

Сергей

1 жовтня 2022, 23:14

Я если у меня нет банковской карты, я что не смогу ездить в транспорте? Это дискриминация, очнитесь!!!

Олександр

1 жовтня 2022, 19:30

Живу я в Боярці.40 років пропрацював у Києві.Зараз же неможливо проїхати в Києві безкоштовно по пенсійному посвідченню, тому що живу в передмісті.І так з усіма провінціалами. Хотілось би спитати у нової влади Києва,куди подівались гроші на розвиток міста, які з нас вираховувались, що тепер ми повинні платити за проїзд.

Олена

1 жовтня 2022, 12:34

Це примус до вступу в цивільно-правові відносини. Дивіться кримінальний кодекс. А якщо людина не бажає укладати договори з банками?! Примушування до цих дій незаконно.

Наталья

1 жовтня 2022, 12:27

Нема куди гроші з бюджету тратить,так нові забаганки придумують,щоб гроші красоти,це під час воєнного часу,нам простим людям просто зараз необхідно ці апарати для проплати проїду закуплять.......

Влад

30 вересня 2022, 23:55

Давно пора

Толя

30 вересня 2022, 23:01

1) Скоріше би закінчилася війна, дякую усім, хто жертвує життям або часом на виїзд до військових з приготуванням їжі.. 2) Ви можете підняти архів і подивитись, скільки коштувала ця незручна, мало інформаційна, загалом страшна система - валідатори, хай їм грець!!! Корейці у 1,5 рази дешевше пропонували встановити свої, які є в Сеулі - розумієте, який там рівень, так? Для чого мати з моніторами, де можна всю інформацію прочитати, вони поставили цю дурну лопату, тендер на яку виграла, українська компанія, а там зрозуміло, хто кому і як! 3) І на останок, невже не вистачає мізків зробити як Європі, хоча би трішки: для того аби була тільки карткова система, треба хоча на кінцевих (центральних) зупинках ставити автомати, де можна придбати квиток; АБО, ЯКЩО Я НЕ КОРИСТУЮСЬ ЧАСТО ТРАНСПОРТОМ, і немає автомату аби купити квиток, ТО СТВОРІТЬ СИСТЕМУ ПРОДАЖУ через водія - якщо так коштує 8, то у водія 16, і тоді людям буде вибір "або-або".

Світлана

30 вересня 2022, 21:10

У Вінниці така система працює. Але підійдеш до валідатора близько, з банківської карти що у сумці лежить, на відстані списуються гроші за поїздку. Про це дізнаєшся набагато пізніше, коли приходить повідомлення про списання грошей з банківської карти. Це мій власний досвід. (Їхала по пенсійному)

Вiктор

30 вересня 2022, 21:10

ВСI на досрочнi вибори мера

Вiктор

30 вересня 2022, 21:09

Киев, ВСI на досрочнi вибори мера

Алексей

30 вересня 2022, 19:58

Олександр,

Олександр

30 вересня 2022, 19:20

У Вінниці така система вже працює більше двох років. Дуже зручно. Все враховано: і пенсіонери, і місцеві, і школярі, і убд....

Лис микита

30 вересня 2022, 08:13

Злий Поляк, Кличко не достойний мер.

Злий Поляк

30 вересня 2022, 07:50

Цікаво, спочатку Клічко встановив цю цифрову парашу в автобусах, а зараз резервації за наші кошти. Jebana brzdura... якого кутаса не можно було встановити одразу. Та ще ці йобані маршрутки, курва щоб ви горіли в пеклі. Хуйовий мер. Подивіться на мера (президента) Варшави. Або навіть на йобаний мордор. В них нема йобаних маршруток, це дірище в економіці.

Богдан

30 вересня 2022, 07:10

А як бути учасникам бойових дій? Проїзд в нас безкоштовний

Любовь

30 вересня 2022, 01:41

Киев, а как же воровать ? Как же кормить прикормышей с нищего народа как содрать то ?

Сергій

29 вересня 2022, 20:53

Будуть і з картки красти а система (недешева за мільйони бюджетні) скаже що несплачено і для обвинувачення громадян мінтов підтягнуть на дежурство ну у них же інших злодіїв нема чи опасно життя в погонах підвергати а пасажири чи бабки біля базарах то легка здобич. Знаю в Метро так крали гроші безнал і поїздки і нічого зі свого боку ненаходять

Александр

29 вересня 2022, 20:25

А как же теперь Виталон будет деньги красть)? Или он банк купил и теперь через его счета комиссия будет утекать в офшоры?

Киянин

29 вересня 2022, 20:06

В коли добавлять транспортну картку до Гугл пей?

Тетяна

29 вересня 2022, 17:45

А куди подінуть Смарт-картки? Дуже вигідно було

Андрей

29 вересня 2022, 13:26

Оля, раденька шо дурненька

Оля

29 вересня 2022, 10:39

Украина и этим сказано все коррупция откаты распилы

Киев

29 вересня 2022, 09:29

Зачем изобретать велосипед? Посмотрите как работает оплата проезда в других странах. Все удобно для жителей, иностранцев, туристов. У нас уже куча денег потрачена на разные "изобретения": купили валидаторы для подсчета пенсионеров ( пенсионный фонд не может дать данные?), носятся с "картой киянина" як дурний зі ступою. И на данный момент, когда идет война, некуда тратить деньги?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися