Атрошенко: Опалювальний сезон в Чернігові розпочнеться вчасно, тариф не зросте

Опалення в помешканнях чернігівців включать вчасно

Опалення в помешканнях чернігівців включать вчасно. Про це заявив мер Чернігова Владислав Атрошенко на своїй сторінці у Facebook.

"Шановні чернігівці! Опалювальний сезон 2022/23 розпочнеться вчасно! Тариф на тепло для населення залишається таким же, як в минулому році. Ми враховуємо позицію Кабінету Міністрів про те, що цей опалювальний сезон на Чернігівській ТЕЦ має пройти ТОВ "Технова". Люди для нас пріоритет. Тепло має бути в оселях", - заявив Атрошенко.

За його словами, теплоносій в оселі чернігівців буде подано тоді, коли три доби поспіль середньодобова температура буде нижче 8 градусів. 

Також мер Чернігова повідомив, чи вистачить газу для опалення. 

"Ліміти газу зменшені на 10% по відношенню до попереднього опалювального сезону, і, відповідно, якщо ця зима буде холоднішою, треба буде  вирішувати питання наявності газу для того, аби нагріти теплоносії", - повідомив Атрошенко.

Раніше повідомлялося, що Чернігівська міська рада на позачерговому засіданні 27 вересня звернулася до Кабміну щодо недопущення зриву опалювального сезону в Чернігові. Депутати закликали уряд терміново провести засідання штабу з підготовки до зими та винести рішення щодо Чернігівської ТЕЦ, яку було суттєво пошкоджено під час бойових дій в місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися