В Ірпені демонтують будинки (ВІДЕО)

Розпочато демонтаж будинків на Гостомельському шосе

Під Києвом розпочато демонтаж будинків комплексу "Ірпінські Липки". Цей ЖК був зруйнований російськими окупантами.

Відео демонтажних робіт 29 вересня оприлюднила депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

"Ранок починаємо з демонтажу. Дуже прошу мешканців з цього моменту вірити зі мною, що разом з демонтажем ми ліквідуємо образ привида рашизму в мікрорайоні. Разом з демонтажем ми почнемо відбудову", – прокоментувала депутатка у себе в Facebook.

Нагадуємо, що громадам Київщини передали 40 шкільних автобусівДеокуповані громади Київської області отримали 40 нових шкільних автобусів. Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Телеграмі.

"Під час активних бойових дій на Київщині шкільними автобусами евакуйовували місцевих жителів. 37 автобусів були знищені або пошкоджені окупантами. Уже сьогодні ми передаємо 40 нових транспортних засобів громадам, що цього потребують", - сказав Кулеба.

Ціни рекордно впали: які квартири в Києві можна купити за 30 тисяч доларівПісля повномасштабного вторгнення Росії в Україну продаж житла в Києві майже зупинився, а ціни рекордно впали. Ринок нерухомості давно відновився, однак покупців досі мало. Експерти не беруться прогнозувати, що буде із ним надалі. Однак столичні рієлтори впевнені, що дешевше вже точно не буде, - пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

30 вересня 2022, 09:27

Це не Ірпінськи Липки, рекомендую перед наданням матеріалу, хоча б вивчити його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися