Рекордне падіння цін: які квартири в Києві можна купити до 30 тисяч доларів (ФОТО)

Рієлтори впевнені, що дешевше вже не буде

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну продаж житла в Києві майже зупинився, а ціни рекордно впали. Ринок нерухомості давно відновився, однак покупців досі мало. Експерти не беруться прогнозувати, що буде із ним надалі. Однак столичні рієлтори впевнені, що дешевше вже точно не буде.

За допомогою сайтів з пошуку нерухомості ОLX.ua та dom.ria.com можна дізнатися, які квартири та в якому районі Києва наразі можна придбати, маючи бюджет до 30 тисяч доларів.

Пропонуємо подивитися на деякі з найдешевших пропозицій.

Відчайдушні знижки: квартири в новобудовах Києва вже продають "за двома цінами"Продажі квартир в київських новобудовах пристосовують до воєнних реалій. Забудовники готові піти на відчайдушні знижки для реальних покупців. Знижка гарантована за умови стовідсоткової оплати вартості квартири. Потенційні покупці можуть отримати дисконт подекуди більший за 15-20%. Отже, реальна ціна на житло є значно нижчою, ніж до початку повномасштабної російської агресії. Така тенденція збережеться щонайменше до кінця поточного року. Про це повідомляють "Коментарі".

Джерело: ОLX.ua, dom.ria.com


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися