МАУ відклала авіарейси з Києва в Азербайджан

Відновлення рейсів з України в Азербайджан буде залежати не тільки від ситуації з пандемією, але і від обставин в зоні військових дій.

Міжнародні авіалінії України не стануть відновлювати рейси з Києва в Баку. На таке рішення вплинула як епідеміологічна ситуація, так і обставини в Азербайджані. Рейси з 4 жовтня перенесли на кінець місяця, повідомляє Avianews. Це пов'язано з обмеженням в'їзду українців в Азербайджан через карантин. Відзначається, що в Баку обмежили міжнародні рейси з 30 вересня до 2 листопада.

Рейси авіакомпаній регулює уряд Азербайджану, керуючись ситуацією з пандемією. На даний момент з Баку літаки літають тільки в Стамбул.

Відзначимо, що МАУ - не єдиний авіаперевізник, чиї рейси скасували. Крім української компанії, свої рейси в Азербайджан скасували авіакомпанії "Бєлавіа", "Аерофлот", flydubai і не тільки. Також зазначається, деякі авіалінії на час скасували рейси в країну з-за конфлікту в Нагірному Карабасі. А в МАУ заявили, що відновлення рейсів з України в Азербайджан буде залежати не тільки від ситуації з пандемією, але і від обставин в зоні військових дій.

Як повідомляв портал "Коментарі", МАУ переглянула розклад рейсів на жовтень , і прийняла рішення перенести рейси з Києва до Берліна і Дюссельдорф.

Рейси Київ-Брюссель-Київ і Київ-Дюссельдорф-Київ відкладені до 24 жовтня. Перегляд розкладу польотів пов'язаний з низьким завантаженням за цими європейськими напрямками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися