У Києві чоловік їхав самокатом зі швидкістю близько 100 км/год (Фото)

В українській столиці чоловік їхав електросамокатом зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину

В українській столиці чоловік їхав електросамокатом зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. Про це стало відомо з повідомлення, яке було опубліковано у місцевих каналах у соціальних мережах.

На одній із магістралей Києва чоловік їхав самокатом зі швидкістю близько 90-100 км/год, його зафіксував один із водіїв, який їхав позаду.

Нагадаємо, що 5 серпня в Оболонському районі Києва сталася ДТП на проїжджій частині дороги. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили у Головному управлінні ДСНС України у Києві у Фейсбуці.

"5 серпня о 16:16 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Луговій, 13, а саме на проїжджій частині дороги в Оболонському районі столиці виникла дорожньо-транспортна пригода. місце події прибули рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники зазначили, що легковий автомобіль на швидкості врізався у бетонну опору. Водія авто затиснуло між сидінням та приладовою панеллю.

Рятувальникам вдалося деблокувати чоловіка та передати лікарям. Також рятувальники змили з дороги пальне, щоб воно не спалахнуло.

Читайте также