У Києві чоловік їхав самокатом зі швидкістю близько 100 км/год (Фото)

В українській столиці чоловік їхав електросамокатом зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину

В українській столиці чоловік їхав електросамокатом зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. Про це стало відомо з повідомлення, яке було опубліковано у місцевих каналах у соціальних мережах.

На одній із магістралей Києва чоловік їхав самокатом зі швидкістю близько 90-100 км/год, його зафіксував один із водіїв, який їхав позаду.

Нагадаємо, що 5 серпня в Оболонському районі Києва сталася ДТП на проїжджій частині дороги. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили у Головному управлінні ДСНС України у Києві у Фейсбуці.

"5 серпня о 16:16 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Луговій, 13, а саме на проїжджій частині дороги в Оболонському районі столиці виникла дорожньо-транспортна пригода. місце події прибули рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники зазначили, що легковий автомобіль на швидкості врізався у бетонну опору. Водія авто затиснуло між сидінням та приладовою панеллю.

Рятувальникам вдалося деблокувати чоловіка та передати лікарям. Також рятувальники змили з дороги пальне, щоб воно не спалахнуло.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

3 жовтня 2022, 10:42

УКРАИНА ЭТО ТОЧНО ЕВРОПА? ПОЧЕМУ ПАТРУЛЬНАЯ ПОЛИЦИЯ КИЕВА ВООБЩЕ НЕ РЕАГИРУЕТ НА НАРУШЕНИЯ ПДД???? ЗА ЧТО ПОЛУЧАЕТ ОГРОМНУЮ ЗАРПЛАТУ ИЗ БЮДЖЕТА НАЧАЛЬНИК ПАТРУЛЬНОЙ ПОЛИЦИИ КИЕВА ЗОЗУЛЯ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися