Масштабні відключення на Київщині: де сьогодні не буде світла (АДРЕСИ)

Сьогодні очікується відключення електроенергії по багатьом вулицям на Київщині

Сьогодні, 4 жовтня, у Яготині очікується відключення електроенергії по багатьом вулицям міста.

Про це повідомляє Яготинська міська рада.

"З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити ремонтні роботи  у мережах Яготинського району", – йдеться у повідомленні.

Відключення відбудеться з 9 ранку по 17 вечора по таким вулицям міста: Сікорського Ігоря, Шевченка, Боженка, Аптечний, Розумовського, Озерний, Озерна, Гайдамацький, Мисливський, Танкістів, Незалежності.

Карантинні обмеження повертаються: у Києві вводять масочний режимКМДА закликає мешканців столиці повернутися до носіння масок у публічних місцях через зростання рівня захворюваності на коронавірус. Також столична влада звернулася до підприємців з рекомендацією оновити маркування щодо носіння масок та дотримання дистанції не менш як 1,5 м між відвідувачами, - пишуть "Коментарі".

Ярмарки на цьому тижні: де у Києві купити свіжі продукти (АДРЕСИ)Цього тижня, 4-9 жовтня, у Києві відбудуться продуктові сільськогосподарські ярмарки. Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва. Адреси ярмарок можна дізнатися на сайті "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

5 жовтня 2022, 22:10

Подписываюсь на ваш телеграмм канал

Руслан

5 жовтня 2022, 22:10

Подписаться

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися