Йодід калію у школах Києва. У КМДА дали офіційне пояснення

У Київській міській державній адміністрації пояснили ситуацію із роздачею йодиду калію у школах української столиці, чутки про яку поширювали у соціальних мережах

У Київській міській державній адміністрації пояснили ситуацію із роздачею йодиду калію у школах української столиці, чутки про яку поширювали у соціальних мережах. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба КМДА.

Відомо, що інформація про те, що препарати йоду будуть роздавати учням, є некоректною, проте місто подбало про необхідний резерв йоду, який отримали районні евакуаційні комісії.

"Ми не залякуємо вас": КМВА повідомила, що робити у разі радіаційної небезпеки . Київська міська військова адміністрація повідомила, як підготуватися до радіаційної небезпеки. "Ми не залякуємо вас, але знати, як діяти – отже, бути озброєним", - зазначає КМВА. Про це повідомляють "Коментарі".

Нагадаємо, що кияни вимагають видати протигази на випадок ядерного удару . Кияни підписують нову петицію, в якій просять владу врахувати всі можливі ризики.

У зв'язку з небезпекою застосування ядерної зброї на території України влада закликає забезпечити населення Києва наборами індивідуального захисту. Про це йдеться у петиції, опублікованій на сайті КМДА. Автор петиції просить владу Києва врахувати всі можливі ризики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися